شربت ریواس سوغات نیشابور

نحوه درست کردن شربت ریواس نیشابور

ریواس از دیگر گیاهان اصیل ایرانی  است و بهترین نوع آن در دامنه های کوه های نیشابور مخصوصا شهر ییلاقی خرو روییده که در مقاله ریواس و خواص شگفت انگیز آن به طور مفصل راجع به آن توضیح داده شده است.

جهت تهیه شربت ریواس می توانید از دستور زیر استفاده نمایید.

مواد لازم برای شربت ریواس :

ریواسیک و نیم کیلو
 آب 2 لیوان
شکر 4 لیوان
 نعناع یا پونه یک ساقه کوچک

ریواس را خوب شسته سپس پوست ریواس را کنده و دوباره ریواس را شسته و با دو لیوان آب روی حرارت کم بگذارید تا یک ربع ساعت بجوشد . شعله را خاموش کنید و آب آن را از صافی رد کنید در لیوان بریزید تا دو لیوان آب ریواس داشته باشید اگر کمتر بود آب روی آن بریزید بعد در ظرف بزرگتر ریخته و چهار لیوان شکر اضافه کنید دیگر نیازی به حرارت ندارد.

درب ظرف را ببندید فقط گاهی به شربت سر بزنید و یکی دو بار آنرا هم بزنید تا شکر خوب در آب حل شود یک ساقه کوچک نعناع یا پونه را در شهد بیندازید و ده الی دوازده ساعت بماند در این فاصله هم شکر حل شده  و هم  پونه ، عطرش را به شربت میدهد . شربت آماده است در بطری شیشه ای بریزید و در یخچال بگذارید .

منبع: ashpazierangin.blogfa.com

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *