شهر خرو پایتخت آلوی ایران

طرز تهیه مربای آلو سیاه

ابتدا موارد لازم را تهیه می کنیم

مواد لازم:

 آلو سیاه۱ کیلو
 شکر نیم کیلو
 آب ۲ لیوان

طرز پخت:
آلوهای سفت و خوشگل و ترجیحا دم دار را واسه این مربا استفاده کنید. کمی آب جوش روی آلوها بریزید و بعد آن ها را داخل آب سرد بریزید تا پوست آن راحت جدا شود. اگه دم های آن ها جدا نشود بهتر است .

طرز تهیه مربای آلو سیاه, پخت مربا آلو سیاه

حالا آلوها را داخل ظرف لعابی بریزید و لا به لای آن شکر بپاشید و ۴ یا ۵ ساعت بگذارید بماند تا آب بیندازد.

طرز تهیه مربای آلو سیاه, پخت مربا آلو سیاه

آلوها را در بیارید و شکر آب شده را با ۲ لیوان آب بگذارید روی حرارت تا شربت کمی قوام بیاید.

طرز تهیه مربای آلو سیاه, پخت مربا آلو سیاه

آلوها را بریزید داخل شربت و بگذارید حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بپزد اما له نشود ( زمان پخت، بستگی به سفتی آلوها دارد)

طرز تهیه مربای آلو سیاه, پخت مربا آلو سیاه

کف آن را بگیرید و مربای خوشمزه و خوشگلتان که آماده شد بگذارید خنک شود و داخل ظرف بریزید.

طرز تهیه مربای آلو سیاه, پخت مربا آلو سیاه

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *